joi, 24 mai 2018

28 Mai - Sfanta Treime

În prima zi după Rusalii, Biserica Ortodoxă sărbătorește Sfânta Treime.
Această sărbătoare a fost așezată imediat după praznicul Pogorârii Sfântului Duh, când se descoperă oamenilor și a treia Persoană a Sfintei Treimi, Sfântul Duh, pentru a arăta că mântuirea oamenilor este lucrarea lui Dumnezeu, Unul după ființă, dar care are trei fețe sau ipostasuri, Tatăl, Fiului și Duhul Sfânt. După Pogorârea Sfântului Duh la cincizeci de zile de la Învierea Domnului (Sfintele Paști), la Ierusalim s-a întemeiat prima comunitate creștină și a luat ființă Biserica. În Biserică omul intră prin botez, una din cel Șapte Sfinte Taine, care se face în numele Sfintei Treimi. Persoanele Sfintei Treimi sunt Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Tatăl este nenăscut și nu are cauză. El este izvorul celorlalte două persoane. Fiul este născut din Tatăl mai înainte de toți vecii, precum se naște cuvântul din minte, iar Duhul Sfânt purcede din Tatăl și Se trimite în lume prin Fiul.

56 de comentarii:

  1. sunt de argint de la Garman, m-am căsătorit acum 8 ani fără un copil, căutam cu disperare o soluție pentru că doctorul a spus că nu pot rămâne însărcinată, dar un prieten de-al meu m-a îndrumat către un jucător de vrăji numit Dr. White și i-a explicat problemele mele și mi-a promis că totul va fi bine cu mine în 12 zile, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am făcut perfect, am fost la spital pentru test și mi-au confirmat că sunt însărcinată cu o săptămână și acum am frumosul meu fiu și mai am o altă sarcină chiar acum, mulțumesc ție dr White, contactează-l pentru tot felul de soluții,

    1) dacă doriți să returnați Ex.
    2) dacă vrei vraja să rămâi însărcinată.
    3) dacă doriți să opriți avortul spontan.
    4) dacă vrei să fii iubit de cineva.
    5) vraja pentru a vindeca tot felul de boli sau boli.
    Si altii.
    el este cel mai bun și foarte adevărat. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  3. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne stie lumea de diaconi, diaconimi, maici necanonice frati bisericesti vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sintem iconomi nedrepti vesnic zodiacali/rujdenitarisf Tar Nicolaie Romanov,/stela si pisania funerara/sfintele Troite,Maria [Leana] Dolcanu, Magda [Gina Pusa Aurica],Muresanu,Marieta [maria] Taragot, Mihai [Sisoie] Bas si Gore [Clement C ]Farcasu,1900-vesnic,de 13 arian sovietic semper viva nota Bene toti vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au oamenii in inimi suflete matematica romana si geografia mea de drac de teracota Magda Trent D,Arby,stoichiometric corecta psihologica frenologica 1900-etern si vesnic.Ploaie vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sintem sefi in mai multe comitete si comitii teatrale Natiunea nationaliste cu toate organizatiile noastre cartea binelui si a raului catolica,toate rudele peste 93%,acte in Gernania si CEC Fisc Sfat si militia sovietica, toate organizatiile mele la Sul document tipizat papirus,caseta Tesa, 1900-vesnic[legitimatii carnete rosii de partid toti vesnic gratuit proletari] vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sintem inseriati sfanta Treime Saracinesti,draci de teracota toti toate rudele peste 93%,au calendarul nostru noaptea moaste sfintite marturi faptic viu la foc noaptea vesnic.Strigoiul la foc vesnic.Uniformele noastre vesnic toti etern.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este Livretul meu de Locotenent APV Miclos,este Livretul de Sergent si Sergentareasa Cincu colonel parintii, sora Livret de Plutonier, bunicii Livret de Fruntasi caligrafier Tg.Mures si ,, Livret de Genisti Cocosii de Munte, 1900-vesnic.Semne cerem de la Dej pe chipuri umeri frunte brate maini, vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Avem legitimatii mall piramidal Germania cu toata Dajdia si Dania si tot regimul actelor mele,cu tot actul program recuperator si mandatul,si scolile plicuri posta sintem chimisti alimentari de 7/10/13 cum am cerut de chimie alimentara Sibiu/Galati de 13 noi si rudele peste 93%,1900-vesnic[semnatura parafa si stampila judecatorie Ucecom/Duala/Isalnita/Armata Sibiu/aici sat,toti vesnic.Real matematica-fizica Deva cu profesionale 6/10,vesnic,cu atestate autorizatii trei pachete de baza toti vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intram in sf Treime toti pomenitii cu legile noastre ce am strans si la comun 1900-vesnic,unde vrem sa stiim visele corecte de noapte,sa puna mama semn de Scazamant Finante vesnic[margele silitra 8 microni,semi, sub 14k,arama, ferul, zeolituri normale aluminiu,lemn, plastic, translucid,de comuna aur si argint,caciuli,uniforme,planse,cordelute cordeline, bijuterii bulgaresti,potcap,bumbac bride melana,angora,vata,blana,lana,calota,termite si antileze traditii,blana de pisica,mohair,par din camila,]...restul toate comune si ce e ce ne da ,,ghereta caen,, toti vesnic[cei din casa] 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este legea mea panou politie aici sat si ANSVA Bucuresti si Schenghen[cat pe cat sume vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  13. Sintem in juramant poza de grup socialista numai pomenitii 100%esoteric popa, toti vesnic[rosu vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  14. Sintem in juramant banda gasca Cozla veche, numai pomenitii 1900-vesnic.Sunet text masoretic culoare vernil vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Este Psihologia mea corecta de Grup cu Legamant de Blestem vesnic,ca la Metoc Fras....sa stie tot tot sa aiba pacatele toti toate in balanta mainii cu lanturi Neiertate 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sintem,, cu Turul mare de Gargantua toti vesnic,,.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa-i dea mama lui tata din banii mei sa stie care-s ai lui cu semn,marcati,sa stie marfurile,sa-i dea mama si lui tata din drepturile mele si ea si sotul bunicii[au ca mine marcati] 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  18. Au toti lista de bucatari cofetari-patiseri/ziaristi/critori legionari/agricultura in cui la icoana toti pomenitii 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si croitori legionari la fel vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sintem cu iconita M.Petr...avem toti certificate handicap serviciul scoala armata mea si pe al mamii mostenit cu legea in minte lob temporal[geometrie plana] eu parintii bunicii sotii 3 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  21. Avem toti certificate legalizate handicap la Banca Agricola si invaliditate toti la fel[pun semnatura in banca 1900-vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  22. Au toate rudele legea mea faptica ei marturi colo in vis vedenie halucinatie telepatic steno,, litera deutsch,, sa le scrie in podul palmii,1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  23. Au mecanicii semnatura mea si a parintilor credem corect de 10 in ei credinta noastra 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  24. Au credinta mea in Scazamant eu parintii bunicii 3 soti corect arian sovietic cerc isoscel 1900-vesnic cuvantul in romana fix in vaz , miros vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  25. Iscalit votat cu votul ,, curateniei filozofice,, pe Toporisti doctori medici alternativa chipul meu,toti marturi executii in Romania, aici sat si Schenghen 1900-vesnic[vernil vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  26. Sintem in juramant eu parintii bunicii sotul cu toti contabilii lui mamii text masoretic sunet 1900-vesnic[toti avem Scazamant, rabat si zidari si restul vesnic[sa puna in centralizator vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  27. Sintem bisericani Anglicani[sa stie tot ce-i ascuns vernil psihologic Sunetul[miros] vietnamezii turism 1900-vesnic.Eu cu rudele pomenite vesnic 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  28. Are Justitia mea sf Toma, domnitorul V.D.,.caseta tesa 1900-vesnic.Vernil monocrom rommi stilisti vesnic[timpul vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  29. Este Chivotul meu sfant R.M cnp 1900-vesnic in Gorj corect de 13 cum am cerut[fapte minuni, viata drumul, si hainele[sa stie Adesgo ramuri de finic].vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sint faptele mele epidemiologice tribunal cainologie Sibiu legale genetice conform organigramei telepatic comis Sov.Tet.....1500-vesnic[Aton vesnic[sange vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  31. Au oamenii oglinzile mele in case 1900-vesnic[gratuit vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  32. Sint,, trei pesti la Pilat,, Instanta mea luteriana in Procuratura B.L/CCR, 1900-vesnic cum am cerut toti martori vesnic fara discriminare vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  33. Stie lumea ce a zis si ce nu a zis de la mine[in suflete 1900-vesnic].Chirilica vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa stie lumea informatiile platite ale lui Tiuc.Rad.Sim[1900-vesnic corecte de 10 sa vada sa auda si ei sa stie procurorul sef vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  35. Este ,, Plangerea mea Scrisa,, autorizatie Fisc la Spitalul de Nebuni, rude, vecini, colegi scoala si servici, si necunoscuti si straini, calugari, popi, cler,si ,,iubiti,,!...fara drept de intors[sa stie toata lumea motivul, 1900-vesnic[stampilat cu stampila mea vesnic.]...

    RăspundețiȘtergere
  36. Au fetele si femeile sfanta mea inima 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  37. Marea mea mărturie despre modul în care concep cu ajutorul DR DAWN, am reușit să rămân însărcinată, dar mi-a fost foarte greu să rămân însărcinată, am fost diagnosticată cu PCOS și insuficiență ovariană prematură, dar după mulți ani de încercare încă nu a fost posibil concepe până când am dat peste DR DAWN, am cumpărat de la el un medicament pe bază de plante pentru sarcină cu ingrediente naturale și mi l-a trimis prin UPS și după ce l-am folosit așa cum mi-a spus el, două săptămâni mai târziu eram însărcinată și această știre m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ, am născut un băiețel frumos, tot cu ajutorul lui DR DAWN, sunt însărcinată în 8 luni acum, voi sfătui pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinată. sau poate pentru a vă împăca cu iubitul sau partenerul lor, puteți contacta acest medic grozav, a ajutat o mulțime de oameni pe care i-am prezentat, este o persoană foarte sinceră și de încredere, scrieți-i pe Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  38. Au ca mine chakre com Galbina catedrala sf Filofteia si LISTELE NUNTI eu cu parintii notariale au ca mine 1900-vesnic[au suluri ieftine ca mine unde vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  39. Sintem film country toti uniti in arianism justitie toti pomenitii 1900-vesnic intru Hristos vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  40. Sintem Sirieni eu parintii bunicii sotul sora unchiul segmentul presa cerc adepti si rude cei ce m-au ajutat ce-i cei ajut toti la fel 1900-vesnic[miros stele vesnic ].

    RăspundețiȘtergere
  41. Este semnul ASR Senat Vasilait pe monograma ziarului meu cu Iuliu Hoss, Dej si sectia rusa[marfuri la un pol gac si restul]....este crucea mea in ziarul meu la toti cei ce m-au ajutat 1900-vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  42. Este carnetele mele acvila bicefala, scolare in Sinod si ziar 1900-vesnic corecte org.sf Scaun vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  43. Sint om-sef in Miscarea din Sindicat sa stie toti adevarul Scolii lui Mihalache sa vada sa auda si ei[inregistrarile vesnicv 1900-vesnic[colo la fisc la Tanas corecte vesnic.]...

    RăspundețiȘtergere
  44. Au sulul ieftin, militar ca mine parintii sotul sa aiba ce am ascuns sa stie ce-i ascuns au steagul meu de 9 ori legea Stapanul si Boianul meu,au aplicatiile mele 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  45. Au parintii cele doua aplicatii scheme profesionale ale mele uniforme si acte,au sufletul meu sa ma stie in uniforme cu acte,sint primiti cu logica mea in schema aplicatiilor mele profesionale 1900-vesnic[sa le spuna Caprc tot vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  46. au credinta in apa a mea satele 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  47. au informatiile mele parinti germanii tot la Stoc la Baza gratis 1900-vesnic grave corecte serioase reale adevarate.Au zvastica ,,gardul,,pe ele vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  48. a dat mama si tata eu sotul bunicii[3] au ca noi muzeal stiintific i.g duca pret infim cei ce m-au ajutat 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  49. este,,caietul meu toti marturi dinti reproducere mecanoreceptie motivele toti marturi secret confrateristre,,Visinescu AG judet,la farmacia sus Aspaz,1900-vesnic corect de 7/10/13,vesnic note.,la radio aton edilitate vesnic la Sfat.

    RăspundețiȘtergere
  50. sint parele mele serioase,la robot la Visinescu Iug...cu toata informatia stiintifica tot la baza contingent lot u.m minune vesnica,muzeale i.g.duca cu legea secuiasca loc trei sate in particular psihologice [cat pe cat sume unde] 1900-vesnic steno,vesnic...

    RăspundețiȘtergere
  51. sa stie sf Parvu Iustin ,batista,traditia fapte folclor de nunta botez immormantare,partid obste armata,monahism,si sefie scoala[scrie tot[are multiple[da],1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  52. au popiii aici sat uniformele mele infim gratis modice romanesti ca pret,,pret bun,,integrale cant scara metoc atonit local[sf Hristos insular] 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  53. este masura mea dram cantar umpluturi si substante legea pret cat cum ce, in ANPCB ind chimie alim,medicina grupe boli preventie profilaxie,eu parinti bunici[3] sot[cele de lumina sfanta Filofteia carte] 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  54. este stampilele pensii cu politica fapte lege unde utc care impartit intre mine parinti sot in lumina painii[credem toti stampilele toate] 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  55. avem pe capete semn de la zeita Dreptatii Justitiei si Libertatii Legii Libra eu parinti sot 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  56. sint cu reflexul conditionat ,conditionare clasica FERENDA Bundestag BLOOMBERG, Boomerang,infim ca pret Magdovschi Magril,partid AUR modul greco-catolic 1982-etern si vesnic.

    RăspundețiȘtergere